LSF

LSF står for League of Silent Flight, en verdensomspændende organisation af RC-svæveflyvere, som startede i USA engang i 70érne. LSF er ingen klub, men en frivillig non profit organisation der tilbyder et diplom program for modelsvæveflyvere. Du kan læse mere om organisationen på deres hjemmeside: http://www.silentflight.org/.

I Danmark er SMSK organ for LSF

Derfor er det vores LSF repræsentant man tager kontakt til for at avancere i LSF.

Hvordan bliver man medlem

For at blive medlem af LSF kræver det, at du består prøven til LSF af I. grad. For at komme igang skal du indberette en LSF flyvning til den danske LSF koordinator. Det kan ske enten her på siden eller i en mail til koordinatoren.
Du får herefter tilsendt et skema til grad I, og du kan nu kalde dig LSF aspirant. Du kan samtidig købe et sæt LSF mærker, og som aspirant starter du med at sætte selve LSF mærket på den venstre vinge. Når du har gennemført opgaverne til grad I., indberettes det til LSF koordinatoren (ved brug af linket 'Kontakt os' til kontaktformularen i øverste højre hjørne på siden her). Herefter verificeres flyvningerne med de indberettede vidner, som du angiver navnene på. Hvis dine flyvninger bekræftes, optages du på listen med LSF piloter her:
http://www.smsk-rc.dk/results/lsf

LSF diplom

Efter verificeringen af dine flyvninger modtager du et diplom.

Du kan nu sætte et romertal I under LSF mærket på vingen som et bevis på, at du har opnået grad I, og du er nu parat til at gå i gang med opgaverne til grad II.

Sådan kan du fortsætte op til grad V. I danmark har vi endnu ingen grad V piloter, så du kan være den første til at skrive Dansk LSF historie! Du kan få mere information om LSF hvis du besøger den internationale hjemmeside League of Silent Flight på http://www.silentflight.org/.

Dansk LSF koordinator

Ønsker du at kontakte den danske LSF koordinator, så skriv til: Mikael Christensen, SMSK
For at kontakte Mikael, vælg linket 'Kontakt os' øverst til højre på siden. Vælg kategori 'LSF spørgsmål'.